I juni 2020 flyttade vi till Strandvägen 1 i Skärhamn

Nu finns vi i nya lokaler på Strandvägen 1 i Skärhamn alldeles vid havet i Tubbeviken (bredvid fd Sagabiografen).

Vi bibehåller vårt sortiment med invändiga solskydd från Luxaflex och Lindhs och alla våra tyger, tapeter och mattor. Kuddar, plädar och lampskärmar hittar du också här.

Vi syr måttbeställda gardiner av alla de slag, kuddar, sängplädar m.m.

Vi har inga fasta öppettider. Ring därför (tel 070-3195635) för att boka en tid för besök i ateljén eller i ditt hem.

Varmt välkommen!
Öppet Hus lördag 7 och söndag 8 december 2019

Vi visar upp vår nya ateljé. Se nyheterna av tyger, tapeter mattor, kuddar, lampskärmar och sidensjalar. Passa också på att botanisera i vårt stora sortiment av rull- plissé- och lamellgardiner. Nu säljer vi även Luxaflex´s produkter.

Konstnär Ann-Louise Schwieger visar sin stora utställning av färgglada akvareller, grafik och akrylmålningar i lokalerna intill.

Varmt välkommen till inspirerande och färgsprakande dagar för en stunds avkoppling i jultider!


Ny ateljé november 2019

Nu är vi i full gång i vår nya ateljé på Kollungsvägen 22 i Skärhamn efter flytten från Postvägen. Vi har numera inga fasta öppettider utan du är välkommen att boka en tid för besök i ateljén eller hemma hos dig. Det gör du på vårt vanliga tel nr 070-319 56 35.

Vi fortsätter med vårt stora sortiment av tyger, tapeter, mattor, kuddar, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner och vår sömnad och rådgivning.

Välkommen!

 Butiken på Postvägen upphör 13 september 2019

Den 13 september 2019 stänger vi butiken på Postvägen 11 i Skärhamn. Vi forsätter på ny adress Kollungsvägen 7 i Skärhamn med vår ateljé med sömnad och stort urval av tyger, tapeter och mattor. Där kan du beställa alla typer av gardiner och solskydd så som rull-, plissé- och lamellgardiner. Kuddar, möbeltyger och lampskärmar kommer också att finnas kvar i vårt sortiment.

Vi kommer alltså inte att ha  bestämda butikstider utan du ringer för att boka ett besök i ateljén eller hemma hos dig. Samma tel nr 070-3195635 som tidigare.

Passa på att fynda i butiken innan vi stänger. Vi säljer ut möbler, mattor, belysning, tyger, kuddar, Oleanakläder, glas och porslin, m.m.till rabatterade priser.

Välkommen till butiken de sista veckorna och till vår nya adress!

Hälsningar Marieanne.


Butik på "nätet" december 2018

Nu har vi öppnat en butik för näthandel på Tradera. Gå in på tradera.com och sök på butik Bobehaget. Där kan du till att börja med köpa våra ateljésydda unika kuddvar.

med önskan om en GOD JUL och och ett GOTT NYTT ÅR !


Nya öppettider september 2018

Fr. o. m. 3/9 2018 har vi öppet ons-fre 11-18 och lör 10-14.

Nu skyltar vi om med höstens nya tyger, tapeter, mattor, kuddar, plädar m.m.

Välkommen in för en stunds inspiration!Nya öppettider juni 2018

Fr. o. m. 25/6 2018 har vi öppet mån-fre 11-18 och lör 10-14. Butiken är fylld med nyheterna från våra tyg - tapet - och mattleverantörer. Många nya väskor från Maxima, frotte från Missoni, koftor från Oleana m.m.

Välkommen


Tygrea, start april 2018 -Unikt tillfälle!

Nu har vi rensat vårt lager av kvalitetstyger från Designers Guild, Romo, Baker, Mulberry m.fl. och säljer ut stuvar och skyltlängder till kraftigt rabatterade priser. 

Passa på att fynda!


Stilkvällar

I samarbete med vår leverantör Linneprinsen och en stylist så bjuder vi in till "stilkvällar" då du får tips om hur du kan hitta en klädstil som passar just dig. De datum som är planerade är 5/10, 1/11 och 22/11 kl 19-21 i vår butik på Postvägen 11 i Skärhamn. Antalet deltagare är begränsat till 15 personer per tillfälle. Anmälan gör du via mail till info@bobehaget.se eller via SMS till 070-3195635.

Välkommen!Höstnytt!

Nu är höstens nya tyger och tapeter uppskyltade i butiken. Du hittar också många nya fina kuddar, plädar och andra trevliga produkter för ditt hem eller som present. Vi syr alla typer av gardiner, kuddar sängplädar m.m. efter dina önskemål.Träbåtsfestival i Skärhamn 15-16 juli 2017

Då hittar du oss i tält nr 4 vid kajen mot Södra hamnen. Du kan också besöka oss i butiken på Postvägen 11 som också är öppen.

Välkommen till härliga dagar i Skärhamn!


Sommartider 2017

Under sommaren har vi utökade öppettider med start 26 juni: 

Måndag - Fredag 11-18

Lördag 10-14

Välkommen!

Vårens nyheter 2017

Det finns flera olika teman i vårens nya tyger och tapeter, blommigt, blått, neutralt. De nya kollektionerna av tyger, tapeter och mattor finns nu i butiken och vi håller som bäst på att skylta upp med allt nytt. Du vet väl att vi syr gardiner, kuddar, plädar m.m.så som du önskar. 

Nu kommer vårsolens strålar så härligt men du kanske behöver skydd mot dem ibland. Vi har ett stort utbud av rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner och mörkläggande tyger. Allt får du måttanpassat. 
Kundkväll 9/11 2016 kl 18

Välkommen till en färgglad kväll i höstmörkret hos oss på Postvägen 11 i Skärhamn. Butiken är fylld av höstens nya tyger, tapeter, mattor, kuddar m.m. Se Oleanas höstkollektion av stickade plagg. Matcha med snygga väskor och smycken. Eva från Strannes garderob visar härliga sjalar och ponchos i lin och ull.
Nyheter inför hösten 2016

Nu skyltar vi om inför hösten med många härliga nya tyger, tapeter, kuddar och mattor. Nu när kvällsmörkret kommer och vi börjar tända lamporna igen så vet du att vi har fantastiskt välgjorda lampskärmar tillverkade i våra egna tyger.


Sommartider 2016

Under sommaren så har vi öppet nästan varje dag. Nu är butiken välfylld med kuddar, plädar, Oleanakoftor och nytt för i vår, fantastisk snygga och stilrena skinnväskor från Milano. I vår syateljé kan du beställa gardiner, kuddar, överkast m.m. Många nya kollektioner av tyger, tapeter och mattor har kommit in.

Träbåtsfestivalen 16-17 juli 2016

Då hittar du oss i tält nr 6 med de fantastiska Oleanakoftorna. Butiken på Postvägen 11 är därför inte öppen dessa dagar.

Ny lokal i december 2015  - Vi har flyttat

I mitten av december 2015 öppnade vi vår nya butik på Postvägen 11 i Skärhamn i ett centralt läge vid torget (mitt emot vårdcentralen). Där har vi gott om utrymme för att visa hela vårt sortiment. Vi har alltså flyttat från lokalerna på Industrivägen 7 i Skärhamn. 

Välkommen till vår nya butik!


Öppet hus torsdag den 19 november 2015 kl 16-20

Vi visar nyheterna från Oleana och alla nya tyger, tapeter, plädar m.m. Nytt i butiken är också "spännande" belysning.

Ann-Loiuse Schwieger har konstutställning och Susanne Falks skrädderi är öppet i angränsande lokaler.

Välkommen till en färgglad kväll i höstmörkret!


 


 


 

Träbåtsfestivalen i Skärhamn 11-12 juli 2015

Då hittar ni oss i tält nr 6 där vi visar och säljer de vackra koftorna från Oleana. Hög kvalité i merinoull/silke och alpacka i fantastiska mönster och färger. 

Festivalen pågår lördagen kl 10-18 och söndagen kl 11-16 (butiken på Industrivägen 7 i Skärhamn är därför stängd under lördagen den 11 juli)

Välkommen till en fantastisk dag i Skärhamn!


 


 

Påsk och vårmarknad 28/3 kl 11-15

Då är hela huset på Industrivägen öppet med försäljning av lokal mat och hantverk. Antikhallen har auktion med start kl 12. Vi har givetvis också öppet och har gjort butiken vårfräsch med tyger och många färgglada kuddar. Välkommen!

Kundkväll med tema gardiner 28/1 kl 18

Onsdagen den 28 januari kl 18 inbjuder vi till en kväll om gardiner. Vi visar olika uppsättningar, modeller, stänger och skenor. Välkommen att se vad vi kan göra med alla våra fantastiska tyger. Vi håller till i vår lokal på Industrivägen 7 i Skärhamn.

Nytt visningsrum/butik


 Nu har vi öppnat vårt nya visningsrum/butik på Industrivägen 7 i Skärhamn.

Där kan du se hela vårt utbud av tyg,- tapet - och mattprover samt alla färdiga produkter. Där har vi även vår sömnadsateljé.

Våra öppettider är tillsvidare torsdag 16-18 och lördag 10-14.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett besök på annan tid.

Du når oss på 070-319 56 35.

 


 


 

 

.